Autó dekoráció

Ismerjen meg a világ!

Három szóval jellemezhető az autódekoráció. Hatékony. Költségkímélő. Feltűnő.

Hatékony, hiszen aki látja az autódat, pontosan tisztában lesz azzal, hogy mivel foglalkozol. Költségkímélő, mert semmilyenmásik reklám nincs, mely egyszeri költséggel jár, és utána évekig csak hozza a megrendelőket. Feltünő: hiszen egy szép autódekoráció feltünővé, egyedivé varázsolja a kocsidat.

Ha szeretnél a világ - talán - leghatékonyabb reklámfelületén, és technikájával reklámozni, akkor kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot MOST, kattints IDE!

Milyen autódekorációk léteznek?

Alapvetően kétféle dekorációt tudunk neked készíteni.

Kivághatjuk neked a feliratokat, alakokat betűkből, készíthetünk nyomtatott fóliát, amin akár már képek, vagy komolyabb grafikák is szerepelhetnek, és ha gondolod nem hagyjuk ki az ablakokat sem: one way vision (nem kell megjegyezned, elég ha csak azt mondod, ablakra is szeretnél) lyukacsos fóliát is bevethetünk a tökéletes hatásért.

Hívj fel minket, vagy küldj mailt, szívesen adunk szakmai tanácsot. (Ne feledd, a látványterv INGYENES)

 

Milyen autódekorációd lehet?

Van egy dekoratőr csapatunk, akinek az a „mániája” hogy szebbnél szebb, jobbnál jobb autódekorációkat terveznek. Nyugodtan rájuk bízhatod magad, neked éppen elég csak elmondani mit szeretnél elérni, és ők máris elkészítik a látványtervet, hogy nézne ki szerintük. És, hogy milyen lesz? Ha akarod letisztult. Ha akarod feltűnő. Lehet vagány, hivalkodó, vagy decens, visszafogott. Pontosan olyan lesz mint te, és a vállalkozásod.

A dekoratőr csapatunk már vár! Írsz egy mailt?

Miért ingyenes a látványterv?

Kettő oka is van annak, hogy miért ingyenes a látványtervünk. Egyrészt nem várhatjuk el tőled, hogy amíg nem tudod, hogy hogyan dolgozunk, előre szerződj, és fizess akár egy forintot is. Másrészt: mindent beleadunk a munkába, ezért úgy hisszük, hogy ha meglátod majd a tervünket, szeretnéd majd, az autódekorunkat. Ha mégsem: semmi gond, a mi rizikónk volt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot MOST, kattinst IDE!