Habbetűk, logók, 3D feliratok

Minőség, elegancia!

Mi az a habbetű?

A habbetűvel plasztikus, a síkból kiemelkedő feliratokat, alakokat tudunk készíteni. Éppen ezért, akár a logódat is. A habbetűk tökéletesek mind bel, mind kültérre, akkor ha egy igazán plasztikus, feltűnő, egyszersmind a térbe tökéletesen beleillő, mégis látványos megoldást szeretnél. A dekorációs habból készült logo vagy felirat egy lenyűgöző vizuális embléma. Ez a kreatív megoldás egyedülálló mélységet és textúrát kölcsönöz a logónak, kiemelve annak vizualitását és egyedi megjelenését. 

A 3d hatású forma dinamikusságot és élethűséget sugároz, amely vonzza a nézők figyelmét és emlékezetessé teszi a márkát vagy vállalkozást. Az ilyen logók rendkívül sokoldalúak, hiszen lehetnek elegánsak, játékosak vagy éppen minimalista stílusúak, így széles körben alkalmazhatók a design világban.

Kültérre is jó?

A habbetű (ne feledjük, ez lehet bonyolultabb forma is, akár a logód is) tökéletesen ellenáll az időjárás viszontagságainak, hiszen kül, és beltéren is UV festékkel dolgozunk.

A kültéren elhelyezett 3D logó, felirat látványos és kifinomult megjelenítést kölcsönöz az üzletednek, amely azonnal vonzza a járókelők figyelmét, így emelve az arculatodat és megjegyezhetőségét.

Habbetűk ingyenes látványtervvel. Hívj minket.

Készíthetünk neked ingyenes látványtervet?

Szívesen megmutatjuk neked, hogy hogyan festene a  logód, vagy bármilyen általad kigondolt forma, vagy felirat 3 dimenzióban. Írj nekünk, készítünk neked egy ingyesnes látványtervet. Jó ha tudod, hogy a látványerv semmire nem kötelez Téged.

Legtöbbször elegendő (vagy technikailag csak az a kivitelezhető) ha két dimenzióban gondolkodunk. Egy szórólap, egy névjegy, egy kirakatdekoráció, vagy egy autódekoráció tervezésekor és kivitelezésekor sajnos nincs lehetőségünk kihasználni a harmadik dimenzióban rejlő lehetőségeket. Vannak azonban olyan esetek, amikor térben is gondolkodhatunk, mert akkor még szebb, még feltűnőbb, még igényesebb lehet egy felirat, vagy alak: például a céged logója. Erre remek megoldás a 3 dimenziós habbetű!

Kattints ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mit szólnál egy LED es megvilágításhoz?

Ha LED-eket építünk a habfeliratodba, akkor nem csak nappal, hanem éjszakai is mindenki a Te feliratodat fogja nézni: ezért extra figyelmet kapsz.