Kirakat és üzlet dekoráció

Öltöztesd fel a kirakatodat.

Talán a kirakatdekoráció az egyetlen olyan terület, ahol nem szükséges hosszan érvelni amellett, miért fontos, hasznos, sőt,néha kötelező a tökéletes kirakatdekoráció. Egyetlen, egészen egyszerű kérdést kell feltennünk: akár önmagunknak. Ha az utcán sétálva (például) pékséget keresünk: melyik pékségbe fogunk bemenni? Abba, amelyiknek a kirakata hívogató, ahol gusztusos péksütiket látok, amelyik azt mutatja magáról, hogy csodás pékáruja van, és csak rám vár: vagy oda ahol egy fehér, kicsi papírra ki van írva, hogy ez itt egy pékség. Természetesen a pékség lehet élelmiszerbolt, fogászat, vagy egy ruhaüzlet is.Melyiket választanád?

A mágikus 7 másodperc.

7 másodperc. A jelenlegi „reklámzajban” pontosan ennyi időt szán egy – az üzleted előtt elsétáló – potenciális vásárló, vagy ügyfél, arra, hogy minden információt begyűjtsön a cégedről. Mindössze 7 másodperc alatt kell olyan benyomást tenned rá, amelyre felkapja a fejét: és téged választ nem a konkurenciát. Erre remek megoldás a kirakatdekoráció. És mi tudunk ebben segíteni.

Szeretnél egy kreatív kirakatdekorációt? Szeretettel várunk! Kattints.

Milyen lesz a kirakatod, ha velünk készítteted?

Esztétikus, de mégis feltűnő. A legapróbb részletekig kidolgozott,  tökéletes összhatású. Mindig azzal a techológiával készül majd, amivel kell: vágott fólia dekorációval (feliratokhoz), vagy nyomtatott fólia dekorációval (hogy akár fotókat, komplett grafikákat is megjelenthessünk).

Te milyen dekorációt szeretnél? Keress meg minket, most.

Készíthetünk ingyen látványtervet?

Tudjuk, hogy a kirakatod dekorációja komoly tervezési feladat, mert mindennek tökéletesnek kell lennie, hiszen a legtöbb ügyfeled ezzel találkozik először. Éppen ezért megtervezzük neked igyen. Addig változtatjuk, ameddig Te, és mi – közösen – tökléletesnek nem érezzük. Csak akkor van kész, ha mindenki elégedett.

Keress meg minket ingyenes szaktanácsadásért, és ingyen látványtervért (ne feledd lemérni a kirakatodat). Szeretettel várunk.

Tervezés

Imádunk tervezni, alkotni, és szeretjük a kreatív megoldásokat. Szívesen megtervezzük a logódat, arculatodat, szórólapodat, prospektusodat, pólódat, autódekorodat: mi így erősítjük a cégedet. Segíthetünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kivitelezés

Ha már megterveztük, ránk bízhatod a kivitelezését is. Profi csapatunkkal a tervezéstől a kivitelezésig mindent egy helyen megoldunk, így neked csak velünk kell tartanod a kapcsolatot. Neked mit készíthetünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot.