Kulcstartó

Itt tényleg nincs határ.

 

Az a baj a kulcstartókkal, vagy 3D-s matricákkal (dombormatricákkal), hogy tényleg nincs semmiféle határ. Közös jellemzőjük, hogy bármilyen alakúak lehetnek. Bármilyen színűek. Bármilyen méretűek. Ha akarod egyszínűek, ha akarod színesek. Ha szeretnéd bármelyiknek különös formája lesz, ha akarod az egyszerű kör, vagy négyzet alaknál megállunk. Mindkettő készülhet azzal a felirattal, logóval, amit szeretnél. Jellemző rájuk, hogy bárkinek is adod, minden partnered naponta többször látja majd, mert vagy a kulcscsomóján hordja, vagy felragasztja valahova.

Szívesen készítünk neked egyedi kulcstartót, vagy 3D-s matricát. Kattints, és keress minket most.

Kulcstartó, vagy matrica: melyik kell neked?

Nem csak az a kérdés, hogy mennyi kulcscsomód van, hanem az is, hogy naponta hányszor veszed elő? Pontosan ennyiszer fogják látni a céged, szolgáltatásod reklámját azok is, akiknek ajándékba adsz egy kulcstartót, aminek az egyik legnagyobb előnye, hogy egészen elképesztően alacsony áron ki tudod hozni a létező legegyedibb reklámodat. A matricád pedig azért lesz mindig szem előtt, mert a matricákat mindenki, kényszeredetten, mindig felragasztja valahova.
Szerinted neked a matrica, vagy a kulcstartó a jobb reklám?

Kattints, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk eldönteni a kérdést.

Hogyan készül a kulcstartó? 

A kulcstartót 2db műgyantás matrica összeragasztásával, átlyukasztásával gyártjuk, majd ez után szereljük rá a láncot. A matricánál a műanyag réteg lencseként viselkedik, ezért működik tökéletesen a 3D hatás. Mindkettő termék időtálló és feltűnő.

Szeretnél többet tudni? Kattints!

A feladat amit imádunk

Mivel itt tényleg nincs semmilyen határ, imádjuk kiélni a kreativitásunkat azon, hogy 3D matricákat, és kulcstartókat tervezünk. Gyere el, készítünk neked látványtervet: megmutatjuk, hogy mi hogy gondoljuk. Természetesen  a látványterv ingyen van, és semmire nem kötelez téged.

Tervezhetünk neked egy tökéletes kulcstartót? Vedd fel velünk a kapcsolatot most!