Molinó, zászló, ponyva

Gondolkodj úgy, mint a legnagyobbak.

Van amikor nem a klasszikus megoldásokra, hanem az innovatív, bátrabb megoldásokra van szükség. A DemoDekornál tudunk neked mutatni olyan megoldásokat, melyek folyamatosan téged reklámoznak, úgy, hogy akár magaddal is viheted őket: oda, hol éppen vagy. Oda, ahol épp a céközönsséged van. Gondolkodtál már molinón, roll-up-on, vagy éppen zászlón?  Ha eldöntötted, hogy szükséged van bármelyikre, máris úgy gondolkodsz, mint a legnagyobbak.

Hallottál a Kék Óceán Stratégiáról?

A Blue Ocean (Kék óceán) stratégia azt jelenti, hogy oda mész, és akkor, ahol, és amikor a célközönséged van. Nem várod meg, hogy ők találjanak meg téged, hanem te találod meg őket, azzal, hogy bárhol vagy, bármit is csinálsz, mindig megmutatod, magadat nekik. Egy roll up akkora mint a fél karod, de pillanatok alatt felállítható, és akkor már akár 2-3 négyzetméteres is lehet. Egy zászlót másodpercek alatt, bárhova telepíthetsz. Egy molinó – ha akarod - mindig itt van ahol te. Használd a Kék Óceán stratégiát.

Szerinted zászló, molinó, vagy rollup lenne a leghatékonyabb megoldás neked? Kattints, találjuk ki: ingyen szaktanácsadást nyújtunk Neked!

Megnéznéd, mit hozunk ki egy zászlóból, roll up-ból, molinóból?

Szívesen megmutatjuk neked, hogy dekoratőreink, vagy éppen kreatív grafikusaink hogyan képzelik el a céged reklámját egy molinón, zászlón, vagy akár egy rollupon. Gyere el hozzánk, szívesen készítünk neked ingyen egy látványtervet.

Kattints ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot.