Rólunk mondták

Horváth Csaba

Popper Burger Falatozó

Egy figyelemfelkeltő kirakatot szerettünk volna, hogy becsalogassa az éhes sétálókat. A csapat megtervezte, és kb 1 hét alatt meg is csinálták az egészet. Nagyon ügyesek.

Varga Levente

traktorszerviz.hu

Régóta ismerem a srácokat. Szeretek velük együtt dolgozni, mert fél szavakból megértjük egymást. Tetszik, hogy van ötletük, és mindent egy helyen megoldanak, nem kell weblappal, ezzel-azzal máshova rohangálnom.

Dr. Fülöp Adrienn

Sunny Dent Fogorvosi rendelő

Nagyon elégedett vagyok! Nem csak azért, mert az elkészült munka teljes mértékben tükrözi az elképzeléseimet, hanem azért is mert igényes, figyelemfelkeltő, minőségi és még ráadásul gyors is! Mindenkinek ajánlom, akinek teljesen egyedi, határozott elképzelése van, de azoknak is, akik egyelőre még ötletek nélkül vágnának bele üzletük szépítésébe. Egyikük sem fog csalódni!

Szecsei Kútfúrás

Évek óta együtt dolgozunk a srácokkal. Gyorsak, és a minőségük hibátlan. Rendszeresen készítenek nekem kisebb-nagyobb matricákat, kulcstartókat, molinókat de például a házam falán levő világító táblát is Ők csinálták. Akinek talán az árnál kicsit fontosabb a minőség, pontosság, válassza Őket!

Jánosi Levente

Jánosi Művek

Az elkészült dekorációk magas szintű precizitással és kreativitással készültek, elégedettségemet tovább fokozta a rugalmas és megbízható együttműködésük. Bátran ajánlom őket mindenkinek, aki minőségi reklámdekorációt keres.