Textil emblémázás

Amikor a ruha öltöztet

Nem tudjuk egyszerűbben érzékeltetni a céges formaruházat előnyeit, mint úgy, hogy visszarepítünk a múltba, egészen a gyerekkorodig. Emlékszel, amikor rendőröst játszottál, és azért voltál Te a legkeményebb zsaru, mert volt fegyvered, és rendőrjelmezed? Vagy azért voltál Te a legszebb királylány, mert nálad volt a korona, és te viselted a rózsaszín ruhát? A ruha öltöztet. A céges/egyedi ruházat még több ennél.

A céges ruha pszichológiája

Mondunk három okot, hogy miért fontos a cégnek az egyedi ruházat. Elsősorban azért, mert jó lesz ránézni a kollégákra. Emellett reklámozza a cégedet, szolgáltatásodat is, hiszen a munkatársaid viselni fogják.

De van egy egészen elképesztő pszichológiája, hatása is. Az ember hajlamos megváltoztatni a viselkedését, akkor, ha erős külső hatás éri: ez akár egy céges póló/sapka, vagy egy teljes munkaruha is lehet. Amikor felveszi, abban a pillanatban a céget képviseli. Komolyabb lesz, keményebben dolgozik, egy csapatnak érzik majd a munkatársaid magukat: akkor is, ha mindezt egy lazább rendezvényen, vagy bármilyen más környezetben teszik.

A céges ruháknak csak előnyei vannak.

Szeretnél céges ruhát? Kattints, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Milyen lesz a céges ruhád?

Ha szeretnéd, abból az anyagból készül amit te hozol. Ha ránk bízod, tudd, hogy mi csak tökéletes minőségű kiváló anyagból készült ruhákkal dolgozunk.

Engedd szabadjára a fantáziád, vagy hagyd, hogy mi legyünk kreatívak. Nincs olyan logó, felirat, kép, amit ne tudnánk rávarázsolni arra amire kéred. Ha kell szitázunk, ha kell direktbe nyomunk, ha kell rávasaljuk: biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény tökéletes, jó minőségű lesz, amit a munkatársaid szívesen, és büszkén viselnek majd.

A céges logóval ellátott munkaruha erősítik a cég arculatát és egységes megjelenést kölcsönöznek a dolgozóknak. Ezáltal növelik a professzionalizmust és megbízhatóságot, miközben erősítik a cég hírnevét ügyfelek és partnerek körében. Emellett a logóval díszített munkaruhák segítenek könnyebben azonosítani a munkatársakat, javítva a belső kommunikációt és a csapatmunkát a munkahelyen.

Nem csak céges ruhák!

Egyedi feliratozott/logózott pólók és pulóverek kiváló módja annak, hogy az egyesületek, sportcsapatok vagy baráti társaságok egységes és feltűnő megjelenést biztosítsanak eseményeken vagy versenyeken. Ezek a ruházatok nem csupán összekovácsolják a csapatot, de egyedi jelmondatok, nevek vagy logók hozzáadásával kifejezik a csoport sajátosságai és egyediségét. Emellett emlékezetessé teszik az eseményeket, és erősítik a közösségi kötelékeket a viselők között.

Mit szólnál egy ingyenes látványtervhez?

Több száz pólót, sapkát, munkaruhát készítettünk már el eddig, de nem várjuk, hogy azok alapján dönts: ezért, ha szeretnéd ingyen, minden kötelezettség nélkül, készítünk neked látványtervet a leendő céges ruhádról. Ha tetszik a tervünk, máris készítjük neked. A látványterv ingyen van, és semmire nem kötelez téged.

Adunk egy extra tippet: Ha igazán komoly benyomást akarsz kelteni akkor kérd a neon színű feliratainkat. Garantáljuk, hogy mindenki megjegyzi a céged, vállalkozásodat.