Vászonkép készítés

Árak és Rendelés leadásához kattints ide

Minden fotó egy soha vissza nem térő pillanat. Amikor elkészítetted, te voltál az egyetlen, aki észrevetted , és megélted azt apillanatot. Varázsolj élményt a fotódból.

Biztosak vagyunk benne, hogy  több  száz értékes fotó, megannyi fontos pillanat, fantasztikus élmény lapul a mobilodon, porosodik a szekrényben tartott cédén, vagy dévédén. Családi nyaralások. Szülinapok. Számtalan vicces, érdekes, boldog, fura, megismételhetetlen pillanat, amelyek közül a legjobbak megérdemlik, hogy élménnyé váljanak a faladon.

Vászonkép: otthonra, irodába, ajándékba.

Bármilyen (megfelelő felbontású) fotóból tudunk vászonképet készíteni, melyet kirakhatsz a faladra az irodádba vagy az otthonodba, de a vászonkép akár ajándéknak is kitűnő. Válaszd ki azt a fotót, amelyiket szeretnéd viszontlátni vászonképeden. Találd ki, mekkora legyen, és hová szeretnéd.  Megoldjuk. Kattints, és vedd fel velünk  kapcsolatot.

Milyen lesz a vászonképed?

Grafikai studió vagyunk, ezért tökéletesen értünk a színekhez, a képkivágásokhoz, a vizuális megjelenítéshez. Szívesen átnézzük veled a fotókat, amiket kiválasztottál, és ha szeretnéd, javítunk is azokon.

Olyanok vagyunk, mint a jó festők: csak kiváló minőségű fotóvásznat használunk, és extra jó minőségű festéket, ezért a képed teljesen színhű lesz, és attól sem kell tartanod, hogy kifakul. Jó hír az is, hogy könnyen tudod majd portalanítani is.

Te melyik fotódból szeretnél élményt varázsolni a faladra?

Mit várhatsz tőlünk?

Pontosan tudjuk, hogy az egyik fontos emlékedet bíztad ránk. Ezért tökéletes minőséget, maximális odafigyelést, és rövid határidőt várhatsz el tőlünk.

Szeretnéd az emlékedet a falon látni? Mire vársz még?