Világító táblák

Hirdesd magad éjjel-nappal.

Szerintünk hatalmas hiba sötétedés után már nem hirdetni magad, a céged, a vállalkozásodat. A világító reklámtábla legnagyobb előnye, hogy éjjel nappal látszik. Ha nincs világító reklámtáblád, akkor nyáron  (körülbelül) 6-7 órát nem látszol, de ősszel, és télen akár napi 10 vagy ennél több órán keresztül is sötét van. Ilyenkor nem látszik a kirakatod, a hirdetésed, az üzeneted, a cégtáblád. Ha neked elég, hogy egy fél napig látszol csak, akkor nincs szükséged világító reklámtáblára. Ha a nap 24 órájában szeretnél látszani, akkor a világító reklámtábla a megoldás.

Ha szeretnél világító reklámtáblát, akkor kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan készül?

A grafikusaink, dekoratőreink szívesen megtervezik neked a világító reklámtábládat, majd le is gyártjuk és készen kapod meg. Ha akarod, még a fel-, vagy kihelyezésben is segítünk neked. A reklámtábládban LED izzók fognak világítani, ezért nem csak erős fényű lesz, hanem ultratakarékos, és maximális biztonságú, mert a LED izzó nem melegszik fel.

Adunk egy fontos tippet: miután a reklámtábládban levő kreatív (hirdetés, üzenet) cserélhető, ezért magát a táblát csak egyszer kell legyártatni, utána, szinte korlátlan ideig használhatod.

Ha készíthetünk neked egy világító reklámtáblát, kattints!

Megtervezhetjük neked ingyen?

Szívesen megmutatjuk neked, hogy a kreatív grafikusaink hogyan képzelik el a céged világító reklámtábláját. Gyere el hozzánk, és elkészítünk neked ingyen egy látványtervet, ami nem kötelez semmire téged.

Kattints, és találkozzunk mihamarabb.