Weboldal készítés

Elkészítjük a weboldaladat

Nem érvelünk a mellett, hogy szükséged van egy weboldalra, mert tudod. Amellett sem érvelünk, hogy profi csapattal készítsd el: mert ezt is tudod. Elmondjuk, ehelyett, hogy ha ránk bízod, mi az amit kapsz tőlünk.

Így lesz tökéletes a weboldalad

Ahhoz, hogy tökéletes weboldalad legyen, több szakember összehangolt munkájára lesz szükség.
 

  • Kell egy grafikus, aki "megálmodja" veled azt, hogyan nézzen majd ki a honlapod, de neki az is a dolga, hogy (ha kell) lebeszéljen, vagy rábeszéljen megoldásokra.
  • Kell egy programozó/informatikus, aki programozza, és működőképessé teszi az oldaladat az interneten.
  • Kell egy szövegíró, aki olyan szövegeket ír hozzá, ami miatt a vevőid téged választanak (és a GOOGLE is szeretni fog :) )

A jó hír az, hogy nekünk minden szakemberünk megvan. Épp arra várnak, hogy felvedd velünk a kapcsolatot. Hogy megismerjenek. Hogy neked dolgozhassanak.

Weboldalt szeretnél? Kattints, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Már van weboldalad?

Ha már van weboldalad, szívesen "frissítjük". Átnézzük, ha szükséges kijavítjuk, fejlesztjük: azért, hogy a mostani weboldalad ne csak szebb, gyorsabb, érdekesebb is legyen, és több megrendelőt hozzon neked.

Engedd szabadjára a fantáziád, vagy hagyd, hogy mi legyünk kreatívak. Nincsolyan logó, felirat, kép, amit ne tudnánk rávarázsolni a pólódra. Ha kell szitázunk, ha kell direktbe nyomunk, ha kell rávasaljuk: biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény tökéletes, jó minőségű lesz, amit a munkatársaid szívesen, és büszkén viselnek majd.

A konzultáció INGYENES: gyere el, mutasd meg a weboldalad, beszéljünk róla, kötetlenül. Kattints MOST!