Grafikai tervezés

Mert kell egy arculat...

Tudod miért nem engedheted meg magadnak azt, hogy wordben készített, printeren nyomtatott névjegykártyát adj a partnerednek? Tudod, miért nem jó az, ha Te magad készíted el a szórólapodat, a plakátodat, vagy éppen a logódat? Egyszerűen azért, mert a Te céged ennél jóval profibb, jóval megfontoltabb, és Te ennél sokkal felelősségteljesebben gondolkodsz. Gyere el hozzánk, hogy elkészíthessük a céged arculatát, a grafikai anyagaidat. A konkurenciád pedig printelgesse otthon a névjegyeket.

Bízd a grafikusokra: bízd magad ránk!

A cégünk grafikusai csak rád várnak. Arra, hogy elkészíthessék a céged profi arculatát, amit a jövőben használni tudsz. A mi grafikusaink kreatívak, gyorsak, maximálisan figyelnek rád, és mindig több ötlettel állnak elő, mint várnád. Szívesen megtervezzük a logódat, a névjegykártyádat, elkészítjük a szórólapodat, meghívódat, mappádat, vagy akár a poszteredet, világító tábládat, járműdekorációdat, valamint a 3D-s feliratokat, logókat is. Nem a partnerünk leszel, nem a kliensünk: a megbízónk. Hiszen bízunk egymásban.

Bízz meg bennünk: vedd fel velünk a kapcsolatot most.

Légy más, mint mások!

Tudjuk, hogy nehéz megbízni egy cégben, látatlanul. Ezért azt javasoljuk, hogy gyere el hozzánk, igyunk meg egy kávét. Mond el, mire van szükséged, milyen ötleteid, elképzeléseid, gondolataid vannak, mi az ami tetszik, mi az ami nem.  Találkozz a grafikusunkkal, egy kötetlen beszélgetésre. Szívesen adunk szakmai tanácsot, miközben megmutatjuk az eddigi munkáinkat.

Ha pedig úgy érzed, hogy megbízol bennünk, akkor kezdjük el a munkát minél hamarabb. Építsük fel közösen a céged vizuális kommunikációját.

Kattints, várunk szeretettel.

Tudtad, hogy komplett arculatot is tervezünk?

Tudtad, hogy ha szeretnéd a komplett arculatát megtervezzük a cégednek? Elkezdjük a logóval, folytatjuk a névjegykártyával (amin már az új logódat használjuk), aztán a levélpapírral, egészen a plakátokon, brossurákon, és honlap design-on át egységbe foglaljuk a komplett arculatodat.

Gyere el hozzánk. Szeretettel várunk! Kattints.